WAAROM KIEZEN VOOR VIXEN?


Als je kiest voor Vixen, kies je voor een bedrijf waar eerlijkheid en respect centraal staat. Ik sta dagelijks paraat om grote en kleine bedrijven te helpen. Of het nu gaat over de dagelijkse leiding, het personeel beheer of algemene administratie: ik neem deze taken graag van jou over zodat jij je voor de volle 100% kan focussen op wat echt telt binnen jouw bedrijf.

Kleine zelfstandige of grotere KMO? Ik pas me aan in elke situatie en ga geen enkele uitdaging uit de weg. Ik haal dan ook mijn kracht door de intense samenwerking met het bedrijf.

Samen met de klant werk ik gedurende onze samenwerkingsperiode naar hetzelfde doel: de firma gezond maken en houden. Want daar heeft toch iedereen baat bij?

HET GEZICHT ACHTER VIXEN

Hoe ik mezelf zou omschrijven in 4 termen? Gedisciplineerd, gemotiveerd, veelzijdig, transparant.

Voor de start van mijn professionele loopbaan gaan we terug naar het jaar 2003. Ik werkte voornamelijk als commercieel bediende bij verschillende werknemers in verschillende sectoren. Ik schoolde me ook bij in allerlei domeinen waaronder het boekhouden en de Human Resources. Opleidingen zoals bedrijfsmanagement, kostprijscalculatie en persoonlijkheidskenmerken kan ik aan mijn behaalde resultaten toevoegen en kennen ondertussen geen geheimen meer voor mij.

De laatste jaren werkte ik op management niveau. Hierbij kon ik al mijn eerdere opleidingen toepassen in de praktijk. Het gaf me de energie die ik bij eerdere jobs miste: bedrijven écht helpen.

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende sectoren ben ik vandaag dan ook van allerlei markten thuis en kan ik met mijn opgedane kennis bedrijven helpen.

Verder ben ik gewoon Shanna. Getrouwd en mama van 3 kinderen. Goedlachs, sociaal en hulpvaardig. Ik kan genieten van een goed boek, lekkere etentjes en reizen. En voor een feestje groot of klein ben ik ook altijd te vinden. ;-)