REFERENTIES


Een kleine zelfstandige of grotere KMO, ik kreeg sinds de start van Vixen het vertrouwen van bedrijven uit verschillende sectoren. Samen met de input van de zaakvoerder(s) kwamen we tot een mooi resultaat.

Hieronder lees je enkele referenties van klanten en hoe zij de samenwerking met Vixen ervaren hebben.

Je unieke ideeën brachten een frisse wind door onze firma

Je unieke ideeën brachten een frisse wind door onze firma

Marc - MC Construct

Bedankt voor de inzet van de afgelopen weken, je professionalisme en je unieke ideeën brachten een frisse wind door onze firma. Je bent een dame met pit die weet van aanpakken. Ik ben alvast blij dat je ons bijstaat met raad en daad. De integratie van het ERP-systeem was duidelijk nodig. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nog grootse dingen gaan doen. Mijn kindje nog meer laten groeien, maar vooral financieel gezond houden. 

Professioneel en vakkundig in haar vak

Professioneel en vakkundig in haar vak

W. Vanderbruggen – Expertisekantoor Vanderbruggen

Professioneel en vakkundig in haar vak. Na een snelle inwerking levert Shanna zelfstandig haar werk af. Wekelijks feedback en gedetailleerde verslagen. Wij zijn zeer tevreden van haar diensten.

Wanneer je zelf tijdsgebrek hebt kan je terecht bij Vixen

Wanneer je zelf tijdsgebrek hebt kan je terecht bij Vixen

Heidi Demunter - Cocovi 

Super bedankt voor de inzet en het gericht aanpakken van onze specifieke vraag. Wanneer je zelf tijdsgebrek hebt en beseft dat sommige administratieve papierwinkels gewoon niet jouw ding zijn kan je duidelijk terecht bij Vixen. Dankzij Vixen kunnen wij ons blijven toeleggen om onze commerciële activiteiten en aandacht aan onze klanten besteden.